Online kopen en verkopen via Altijdmarkt.nl

Dit is de advertentiewebsite :  www.altijdmarkt.nl.

Hier kunnen zowel particulieren als zakelijke verkopers hun producten en diensten aanbieden. Voor zakelijke adverteerders is er geen aparte, of speciale aanmeldprocedure nodig. Beide verkopers kunnen met hun gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord zich aanmelden, vervolgens inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord.

Tot zeker medio 2022 kunt u geheel gratis adverteren met onbeperkt aantal advertenties in tientallen hoofdcategorieën. 

Dus ga naar: www.altijdmarkt.nl, maak een accountje aan en adverteer erop los!

Heeft u een webshop of een fysieke winkel? Bent u gewoon een particulier die iets wil verkopen? Of bent u een ZZP’er? Maakt allemaal niet uit. Plaats met een gerust hart uw advertenties op Altijdmarkt.nl en bereik veel geïnteresseerden en potentiele kopers.

Waarom adverteren op Altijdmarkt.nl?

Zoals gezegd is Altijdmarkt.nl er voor iedereen. Particulier en zakelijk.

Wij vinden niet dat er een onderscheid gemaakt moet worden tussen die mensen. Eén ieder heeft er recht op om zijn diensten en zijn waren aan te bieden op de manier zoals hij of zij dat wenselijk vindt! Er zijn nog altijd een hoop beginnende ondernemers die zeker gebaat zijn bij een stukje service, zoals in dit geval een laagdrempelig platform om te verkopen. Ondernemers opzadelen met allerlei administratieve werkzaamheden en hoge advertentiekosten vinden wij niet nodig. Ook niet voor die ondernemers die het zich wel permitteren om (hoge) kosten te maken!

Nu zult u vast denken: En wie heeft er dan belang bij? In al dat gratis adverteren? Nou, het zit zo: wij hebben er in zekere zin wel degelijk belang bij dat er geadverteerd wordt. Echter, wij kunnen daar nu geen geld voor vragen wanneer de Altijdmarkt.nl nog nieuw is en er nog wening verkeer is op de site! Dat betekent simpelweg dat uw advertenties langer op de site zullen moeten staan voordat u uw artikelen via ons kunt verkopen. Dat heeft dus met onze bekendheid te maken. Die is nog niet zo groot dat we u willen laten betalen voor uw zoekertjes.

Pas wanneer wij met onze website meer bekendheid hebben geworven en er veel aanloop is van verkopers en kopers op de website, dan komt de werkelijkheid om de hoek kijken dat er niets gratis is. Want laten eerlijk zijn; Niets is gratis! Maar wees gerust: Ook als adverteren niet meer kosteloos is, zullen de kosten een fractie zijn van wat andere advertenties in rekening brengen. Later meer informatie op deze website over die kosten.

Online verkopen via www.altijdmarkt.nl

Via Altijdmarkt.nl kunt u producten en diensten aanbieden zoveel als u wilt. U kunt ook een dropshipping-systeem opzetten. Dit is een vorm van e-commerce, waarbij webshophouders producten in hun webwinkel aanbieden, terwijl ze daar geen voorraden voor hoeven aan te leggen. Immers, iedere bestelling die de webshophouder binnenkrijgt, zet hij weer door naar zijn leverancier, die het product op zijn beurt naar de klant verzendt.

U kunt dus met uw webshop op Altijdmarkt.nl adverteren en zo uw producten via, onder andere, Altijdmarkt.nl verkopen. Ook als u geen webshop heeft, kunt u al uw producten op Altijdmarkt.nl aanbieden. U kunt als het ware, Altijdmarkt.nl als webshop gebruiken. Kortom: Er zijn legio mogelijkheden om uw producten en diensten aan te bieden op Altijdmarkt.nl.

Bent u particulier en wilt u gewoon iets verkopen of gratis aanbieden? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom op onze website: www.altijdmarkt.nl om uw zaken te doen.

U wilt uw auto verkopen? Bied het aan op Altijdmarkt.nl. Of het nu een weinig gebruikte auto is of een oude, er zijn er altijd gegadigden te vinden die er blij mee zijn.

Kijk in uw schuur of zolder. Wellicht liggen daar spullen die u niet meer gaat gebruiken, maar nog wel in goede staat zijn. Maak daar een paar goede foto’s van en adverteer ermee op Altijdmarkt.nl. Niet geschoten is altijd mis!

Gun uw spullen een tweede leven door ze op Altijdmarkt.nl aan te bieden. Ook als het iets is waarvan u denkt dat het geen waarde meer heeft, kan voor een ander veel betekenen. Bied het gratis aan en draag bij aan het milieu en duurzaamheid.

Dat het adverteren nu gratis is, biedt het veel mogelijkheden. U kunt immers zonder beperkingen zoveel advertenties plaatsen als u wilt. Maak daar gebruik van en gooi die Altijdmarkt.nl helemaal vol met zoekertjes!

Online kopen via www.altijdmarkt.nl

Het voordeel van zo’n advertentieplatform als de Altijdmarkt.nl is: U kunt het gebruiken als een prijsvergelijker. Door het aanbod adverteerders kunt u zo uw producten uitzoeken en op prijs / kwaliteit beoordelen. Zo neemt u een weloverwogen beslissing voordat u overgaat tot de aankoop. Dat geldt uiteraard ook voor de diensten die er aangeboden worden. U heeft altijd de regie in eigen hand en neemt die diensten af die bij u en uw budget passen. Want ook in die branche kunnen de prijsverschillen fors zijn.

Het is natuurlijk altijd leuk wanneer u producten die normaal gesproken prijzig zijn, voor een klein prijsje op de kop kan tikken. Maar ook hier geldt:  Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat vaak ook. Helaas, zeggen we er dan bij. Bedrog en fraude is van alle tijden. Oplichters worden steeds inventiever en slaan massaal toe op het internet. Met een online praatje, leiden ze hun slachtoffers om de tuin en gaan aan de haal met hun geld!

Betreft het geen erkende en bestaande webshop waarvan u het adres niet weet? Maak dan geen geld over voordat u het product in ontvangst neemt. Zo simpel is dat! Haal uw aankopen bij voorkeur zelf op, betaal dan ter plaatse. Dan weet u zeker dat u uw geld niet kwijt bent, mocht de verkopende partij zich niet aan de afspraken houden en uw aankopen niet verzenden.

Ook als u de verkopende partij bent, let op “kopers” die u meteen de vraagprijs, of zelfs hoger, bieden. Verzendt het product niet als u het geld nog niet heeft ontvangen. Soms is dat nog niet veilig en kan het geld weer gestorneerd worden! Als u het niet vertrouwt, laat dan de koper zelf langs komen om de spullen af te rekenen en af te halen. Kortom: Wees op uw hoede en zorg eerst ervoor dat u het geld in bezit heeft voordat u iets verzendt of overhandigd.

Beoogd systeem van adverteren

Als er in de toekomst tegen betaling geadverteerd moet worden, dan willen we naar een systeem toe van “Advertentiepakketten”, dat houdt in dat de adverteerder vooraf op de website een pakket van advertenties moet aanschaffen. Dat klinkt ingewikkelder dan het is, maar het is niet zo!  Als adverteerder klikt u rechtsboven op de knop ” +Advertentie plaatsen”  (na ingelogd te zijn) en kunt u kiezen tussen verschillende advertentiepakketten. Bijvoorbeeld één advertentie, twee advertenties, vijf, tien of misschien wel een pakket van honderd advertenties. Met een geldigheidsduur van een maand tot enkele maanden of een halfjaar of meer. Wat de prijzen zullen zijn en wat de geldigheidsduur is van de zoekertjes is nu nog niet te zeggen. Wel is het zo dat hoe groter het pakket, hoe langer de geldigheidsduur, en dus hoe voordeliger de koop! Later meer informatie over de tarieven.

We willen ook naar een doorlopend advertentiepakket met een automatische afschrijving. Dit doorlopende pakket is met name geschikt voor ondernemers, en is op ieder gewenst moment op te zeggen. Geen abonnementsvorm dus, waar u aan vast zit! Ook hierover later meer informatie.