Hoe werkt het?

Altijdmarkt.nl brengt kopers en verkopers samen. De website kenmerkt zich door de eenvoud waarmee het gebruikt kan worden. Iedereen, particulier of ondernemer,  kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en wachtwoord. Gebruikers hebben de keuze uit tientallen verschillende rubrieken / categorieën en subcategorieën om hun advertenties in te plaatsen.

Plaats nu gratis advertenties

Ter promotie van onze website: Altijdmarkt.nl, bieden we het advertentieplatfom gratis aan om zoekertjes te plaatsen. In ieder geval tot medio 2022 kunt u onbeperkt advertenties plaatsen in meerder categorieën tegelijk.

Nadat u zich ingeschreven heeft, “koopt”  (Het is gratis) u een advertentiepakket dat een maand lang geldig blijft. Daarna kunt u beginnen met het plaatsen van uw advertenties. Alleen velden met een  * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.

Enkele dagen voordat uw advertentie vervalt, ontvangt u in uw mailbox een bericht om uw advertentie te verlengen of te verwijderen, indien het product reeds verkocht is. Als u geen actie onderneemt, wordt de verlopen advertentie verwijderd.

Altijdmarkt.nl werkt met pakkettensysteem. Nadat u een pakket heeft afgenomen, beschikt u over een soort ‘tegoed’ om uw advertenties een maand lang te plaatsen. Na een maand vervallen de zoekertjes en het ‘tegoed’, en dient u opnieuw een pakket af te nemen om weer te kunnen adverteren.

De stappen om op Altijdmarkt.nl een advertentie te plaatsen spreken eigenlijk voor zich!

Zolang het platform gratis is om te gebruiken werken we slechts met een geldigheidsduur van een maand. Dus iedere maand opnieuw uw zoekertjes plaatsen.

Neem een advertentiepakket af

Vanaf medio 2022, als er betaald moet worden voor de zoekertjes, rollen we een pakkettensysteem uit. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is zeker niet zo. Prijzen en de omvang van verschillende advertentiepakketten zijn nu nog niet bekend. Te zijner tijd, als wij die informatie  hebben, zullen we het hier plaatsen.

Wat we wel nu al weten is dat die advertentiekosten een fractie zullen zijn van wat andere advertentieplatformen in rekening brengen. Hou deze website dus in de gaten!

Is uw vraag niet beantwoordt?

Schroom dan niet om uw vragen, opmerkingen, suggesties of klachten kenbaar te maken via het contactformulier. Of een e-mail te sturen naar: info@altijdmarkt.nl

Of stuur gewoon een appje naar :  0651905033

Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.

Graag tot ziens op : www.altijdmarkt.nl