FAQ

Is adverteren op Altijdmarkt.nl kosteloos?

Adverteren op Altijdmarkt.nl is in ieder geval tot en met de eerste helft van 2022 geheel gratis. De verwachting is dat daarna betaald gaat worden om te adverteren. Wanneer dat precies het geval is, is nu nog onbekend. Dit zal later op deze pagina bekend worden gemaakt.

U zult niet voor verrassingen komen te staan. Altijdmarkt.nl zal u niet factureren terwijl u al lopende gratis advertenties heeft staan. De betaling gaat dan pas in wanneer u een nieuwe advertentie wilt plaatsen.

Vooralsnog kunt u dus gratis meerdere advertenties plaatsen in verschillende categorieën tegelijk.

Hoe kan ik advertenties plaatsen?

Schrijft u zich in. Als u dat gedaan heeft, “koopt” u een lidmaatschapspakket (het is gratis), en het adverteren kan beginnen.

Hoelang blijven de advertenties staan?

De advertenties blijven een maand staan. Enkele dagen voor afloop ontvangt u in uw e-mailbox een herinnering om uw advertenties te verlengen. Als u niet reageert, zal de advertentie worden verwijderd.

Advertenties wijzigen / verwijderen

U kunt te allen tijde uw advertenties wijzigen / in een andere categorie plaatsen / verwijderen of bewerken.

Wat heb ik nodig om mij in te schrijven?

Om te registreren heeft u een gebruikersnaam, een geldig e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Inloggen

Inloggen doet u met uw gebruikersnaam en het opgegeven wachtwoord.

Advertentievelden invullen

Alleen velden met een  *  (sterretje)  zijn verplicht om in te vullen.

Advertentiepakketten

Later, naar verwachting ongeveer halverwege 2022, wanneer er betaald moet worden voor het adverteren, kunt u kiezen uit verschillende advertentiepakketten. Bijvoorbeeld een pakket van één advertentie tot een pakket van tien, twintig, of meer advertenties. Ook de tijdsduur, dus de tijd dat de advertenties geldig zullen blijven zal langer zijn naarmate het pakket groter is. Kan variëren van een maand tot enkele maanden of langer.

Hoe groter het pakket, hoe voordeliger de koop!

De tarieven zullen zeer zeker niet hoog zijn, een fractie vergeleken met andere advertentiesites, en zullen te zijner tijd op deze pagina bekend worden gemaakt.

Is uw vraag niet beantwoordt?

Schroom dan niet om uw vragen, opmerkingen, suggesties of klachten kenbaar te maken via het contactformulier. Of een e-mail te sturen naar: info@altijdmarkt.nl

Of stuur gewoon een appje naar :  0651905033

Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.

Graag tot ziens op : www.altijdmarkt.nl