Een nieuw huis, of je eerste huis?

Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, of op zoek bent naar een nieuw huis; Op www.altijdmarkt.nl kun je altijd terecht om een huis te zoeken en te vinden. Het kan een studentenkamer, huurhuis, of een koophuis zijn. Daarbij zijn de verschillen niet onbelangrijk! Denk aan een appartement, alleenstaande woning, eengezinswoning, twee-onder-een-kapwoning, begane grond of een top appartement. Het kan allemaal.
Vergelijk de advertenties van Altijdmarkt.nl eens om de gewenste woning te vinden.

Online een woning gevonden?

Allereerst moet je het huis bezichtigen, bepaal of de buurt je bevalt en of de indeling naar je zin is. Controleer de staat van de muren en de vloer. Inspecteer de deuren en de kozijnen op houtrot, dat zou namelijk achterstallig onderhoud kunnen zijn. Het liefst heb je natuurlijk dubbel glas, maar bij oude woningen is dat niet altijd het geval. Waterleidingen kunnen sporen van lekkages vertonen. Ook condens tussen het dubbelglas duidt op een lekkage aan het raam.
Maak voor jezelf een lijst van wat er allemaal aan het huis gedaan moet worden, en aan de hand daarvan kun je een begroting maken om te besluiten de woning wel of niet te kopen, of te huren.

Neem je huissleutels in ontvangst

Nu begint het grote werk!
Je gaat een paar klussen klaren, zoals het stuken van een muur die niet helemaal recht blijkt te zijn, of een deur vervangen. Misschien ga je wel voor een totale verbouwing! In dat geval gun je een paar vakmensen met verstand van- en hart voor de bouw, de opdracht om je nieuwe huis onder handen te nemen.
Betreft het een huurhuis? Dan is de woningbouwvereniging verantwoordelijk voor beschadigingen aan de woning. Ook voor defecten, of simpelweg verouderde apparatuur, is de wooncorporatie de aangewezen partij om die te herstellen en waar nodig te vervangen.

Woninginrichting, online bekijken

Kijk op Altijdmarkt.nl, vind de vele keukenzaken en maak een weloverwogen keuze tussen al deze keukenaanbieders.
Er zijn er luxe keukens te vinden, maar ook advertenties met budgetkeukens zijn in overvloed.

Voor verdere woninginrichting vind je op Altijdmarkt.nl ook veel meubelwarenhuizen die je vervolgens, na online een keuze te hebben gemaakt tussen al deze showrooms, kunt bezoeken om je meubels naar keuze te bezichtigen en je aankopen definitief te maken.

Maak je inboedel compleet

Zoek ook op Altijdmarkt.nl naar de vele verkopers van huishoudelijke artikelen. Behalve elektronicazaken en kledingwinkels, vind je op Altijdmarkt.nl ook veel particulieren die hun spullen te koop aanbieden zoals eethoeken, linnenkasten, tv en stereo, kleding, complete kinderkamers en keukenapparatuur. Tussen de gebruikte artikelen kun je regelmatig spullen op de kop tikken die weinig gebruikt zijn! Veel waar voor weinig geld dus op Altijdmarkt.nl.

Tot de inboedel behoren spullen die je in huis hebt, bijvoorbeeld meubilair, gordijnen, tv en aanverwanten, kleding en vloerbedekking. Ook de grasmaaier en de fiets behoren tot de inboedel. De fiets moet wel in je huis staan, in de tuin of in de kelder.

Keuken inbouwapparatuur, auto en geld behoren weer niet tot de inboedel.

Ga voor duurzaamheid en koop je spullen voor weinig via Altijdmarkt.nl. Niet alles hoeft slecht te zijn als het gebruikt is. Vaak worden er ook dingen aangeboden die na nieuw aangeschaft te zijn, toch niet blijken te passen of simpelweg niet bevallen. Juist deze spullen worden voor dumpprijzen, of zelfs gratis aangeboden! Vind ‘t en bekijk ‘t allemaal op www.altijdmarkt.nl.