Advertentie is verlopen
€89.00

Viaplay

Omschrijving advertentie

Welkom in de wereld van CeranVip Tv met Nederlandstalig en internationaal kijker, uitbreide met duizenden zenders wereldwijd. Na jaren ervaring met IPTV en duizenden tevreden klanten zijn we gespecialiseerd in het professioneel aanbieden van elk high definition zender vanuit België, Nederland, Europa, Amerika, UK, Afrika en Azië. De droom van elk sport- en filmliefhebber!

Nl vod & nl series incl .
Ook kan u de laatste nieuwe films en populaire series gratis in de uitgebreide videoclub bekijken. Het enige wat u moet bezitten is een internetverbinding en u kan binnen 5 minuten beginnen kijken. Ga je op reis en wil u uw favoriete zenders niet missen, geen probleem je kan IPTV overal verder bekijken. Zeg alle dure en beperkte abonnementen op en open via uw tv duizenden zenders vanuit de hele wereld, u zal versteld staan van de mogelijkheden. Let op voor andere goedkopere aanbiedingen die werken met buitenlandse servers waarbij de zenders zéér onstabiel zijn en blijven haperen. Check onze klantenwaarderingen als bewijs dat we alles doen om onze abonnees tevreden te houden !

Aanbod
Elk sport- en filmzender vanuit de hele wereld, kortom er is geen zender die je niet kan ontvangen. Groot aanbod aan adult zenders ! Naast het zenderpakket is er een compleet vernieuwd videoclub waarbij u de nieuwste films en series kan bekijken (vergelijkbaar met Netflix maar veel uitgebreider en mét de nieuwste films uit de cinema) vollédig Nederlands ondertiteld.

IPTV Pakket geschikt Voor:
Smart Tv’s
SSIPTV
Dreambox en andere Linux ontvanger
PerfectPlayer,
VLC Player,
Mag Box
Formuler Box en meer!

14 april 2022 01:34

Dit zoekertje is vervallen

Zoertjes ID: 86462575df68ef81 118 maal bekeken, 1 vandaag
Rapporteer problemen
Processing your request, Please wait....

Details advertentie

PrijstypeZie omschrijving
ConditieNieuw
Met garantie?Ja
LeveringOphalen of verzenden
AdverteerderBedrijf
Telefoon / App0636q00137
ProvincieNoord-Holland
LandNederland